haakjes

Dit kan waar zijn. We hebben een draaiende zwarte ronde kapstok. Het is gemaakt van gepolijst staal. De ene kant heeft een vierkante metalen bovenkant met de haken eronder en de andere kant heeft een zwart hardhouten oppervlak. Aan de andere kant zit een metalen staaf. De haken zijn bevestigd tussen de twee houten stangen. De kapstok is ontworpen om kleine buitenjassen, en mode accessoire klein te houden. Sommige van de grotere ophanghaken hebben kleine pootjes aan de poten, zodat ze de jas niet tegen de muur zullen slepen. De kleine zwarte metalen kapstok past bij een ruime zitkamer of een den of een grotere ruimte waar de jas moet worden opgehangen. U kunt de zwarte kapstokken in de kleuren van uw woonkamer plaatsen om een gecoördineerde look te creëren.

Aan de bovenkant van de smeedijzeren kapstok zit een houten kleerhanger. Aan de andere kant van de smeedijzeren vierkante bovenkant zitten metalen hangers. Deze hebben zwarte bovenkanten met zwarte handgrepen. Dit is wat deze kapstok er elegant uit laat zien. Metalen hangers en knijpers zijn essentieel voor het inrichten van een huis. Ze kunnen de hele muur in beslag nemen als je wilt. U zult mensen hun jassen zien ophangen en u zult ook mensen zien rondlopen met hun jassen. De hangers geven uw huis een eenvoudige maar over het algemeen niet zo elegante uitstraling. Het is een toevoeging aan het decor en niet het decoratieve stuk. Als het gaat om het kiezen van uw kapstok is het essentieel dat u de juiste kiest.

De kapstok van crèmekleurig grenenhout heeft een afwerking van crèmekleurig grenenhout en heeft eenPaarse zwarte stralen door de afgeronde spleten. Dit meubelstuk wordt verkocht in Engels eiken, wit essen en walnoot. Ongeacht de houtsoort, dit meubelstuk biedt een langdurige duurzaamheid die waarschijnlijk de waarde van uw huis zal verhogen. Het is gemaakt van sterk en duurzaam hout. De benen van de kapstok lijken evenwijdig uit naar het midden van het rek. Er zijn een aantal takken komen uit het midden van het rek en het laat de haakjes aan te passen voor uw opknoping eisen. De kapstok werkt dus opnieuw om een modieus, maar functioneel meubelstuk te creëren.

De kapstok in donker walnotenhout is ook een aantrekkelijke keuze voor de badkamer. Het hout is voorzien van decoratieve groeven in de notenhouten nerven. Aan de andere kant bevindt zich de traditionele zwarte metalen kapstok en het smeedijzer dat 97% socialite en GeorgiaFestoras Cure volgt. De kapstok is gemaakt in de vorm van een boom, zodat de rustieke uitstraling wordt weerspiegeld in het lichaam van het stuk. Het notenhout en het gewei aan de zijkanten is bewaard gebleven. De kapstok ziet eruit alsof hij naast die boom zou kunnen staan die in het bos stond. Daarom kan de kapstok in elk soort huisdecor passen.

De landelijke walnoten kapstok is gemaakt van traditioneel walnotenfineer. De metalen haken hebben een verroeste zwarte afwerking en zijn ontworpen om perfect bij de kapstok te passen. Het is beschikbaar voor zowel ronde als vierkante kapstokken. U kunt andere soorten ontwerpen vinden naast degene die in dit artikel worden genoemd. Andere soorten hal rekken kan kijken heel anders. Zorg ervoor dat u verkennen eiken hal rack om vrijwel een nieuwe charme toe te voegen aan het decor van uw huis.