Film, Negatief, Foto'S, Dia'S, Filmstrip

Als u op zoek bent naar iets dat niemand anders kan bieden, zijn onze afbeeldingen niet hetzelfde als die van elke andere online retailer. Onze foto's en kunstwerken zijn afkomstig van top natuurfotografen en zijn op zeer eenvoudige manieren gemaakt. We maken foto's van prachtige dieren, prachtige zonsondergangen, spectaculaire zonsondergangen, geweldige meren en levendige zeegebieden.

Dit zijn de soorten afbeeldingen die beroemdheden hebben omgezet in prachtige afbeeldingen voor onze wandkleden. Ze zijn onbewerkt en niet vervangen door was, bladzilver of wat dan ook. De kleuren worden met de hand gemengd, wat betekent dat de kleuren zo echt mogelijk zijn, wat anders is dan de meeste andere afbeeldingen die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Wanneer een afbeelding digitaal is, is het maken van de afbeelding veel moeilijker dan de methoden die door andere online retailers worden gebruikt. De filters die voor filtratie worden gebruikt, garanderen bijna dat er fouten zullen zijn omdat elke kleur in het filter nu offline is. De digitale fotografie biedt het meest realistische beeld dat tegenwoordig beschikbaar is. Wanneer het wordt gebruikt voor onze cirkelframes, is het beeld in wezen 360 graden. Je voelt dat het frame echt van jou is, omdat sommige delen al zo zijn, terwijl andere vaag en incompleet blijven.

Er is een kans op schade aan het beeld als het verkeerde beeld wordt geselecteerd en het is apparatuur die we niet kunnen riskeren. Dus als u op zoek bent naar iets dat er geweldig uitziet en uw apparatuur niet beschadigt, zijn wandcirkels de perfecte keuze. We kunnen garanderen dat niemand anders dan wij de verlichting zo levendig kan vastleggen als de beelden die we vastleggen. Alles wat we nodig hebben zijn geweldige foto's met interessante mensen die interessante dingen doen.