Bookcase, Kitchen, Children'S Room, Furniture, Shelving

Meubels verven is helaas voor velen geen gemakkelijk project. Toch is het heel goed mogelijk. Met de juiste gereedschappen, materialen en voorbereidende procedures kan het een vrij eenvoudige klus zijn. Als u geen ervaring heeft, schakel dan de hulp in van een professionele schilder. Zorg er ook voor dat u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt om verwondingen te voorkomen. Geniet van het proces

Er zijn veel belangrijke stappen voor het schilderen van meubels. In dit artikel zal ik een eenvoudige aanpak voorstellen om het een beetje gemakkelijker te maken.

TOOLSMaterialen voor het schilderen zijn meestal niet te ingewikkeld en goed binnen het bereik van de gemiddelde persoon. Een gemiddeld rondje beitsen kan heel effectief zijn. Deze kunnen heel effectief zijn, misschien zelfs effectiever dan schilderen met een kwast. Uw keuze om te schilderen of beitsen is afhankelijk van uw smaak. Men kan overeenkomen met het hout met een reeds aanwezige kleur. Het kan ook een duidelijke kras en/of bouwfolie toepassing zijn. bestond uit grip gevoelens, gescheurde kartonnen stukken, papieren hoezen, hobby borstel en een schaar.

STAPPEN1. Doe de juiste handschoenen aan en draag de juiste kledij. Ik stel voor dat u een veiligheidsbril draagt vanwege de hoeveelheid verf die in het rond kan vliegen.2. Meubels moeten misschien wat geschuurd worden. Wrijf het zeer grondig.3. Schuur grondig. Gebruik hiervoor een tackpad.4. Het is veel beter om de meubels met de lucht te schuren. De streken zijn gelijkmatiger en het hout krijgt een lichte glans.5. Het aanbrengen van de toplaag is de belangrijkste stap van het proces. Als u de toplaag niet gelijkmatig aanbrengt, zal de verf in de nerven wegzakken.

Breng de vloeibare verf over het meubel aan met het mooie gereedschap. Laat de verf vloeiend over het meubel lopen en veeg het overtollige weg. Dit moet met de hand gebeuren. Ik raad ook aan om hiervoor een kleine spuit aan te schaffen. U kunt een spuit huren. Nadat u de verf goed hebt aangebracht, geeft u het meubel enige tijd om volledig te drogen. Of als het erg vochtig is, is het beter om de volle 24 tot 48 uur te wachten.

OPMERKING* Verschillende soorten verf vereisen verschillende scheidingen in droogtijden. Deze kunnen per houtsoort verschillen. Het beste advies is om de winkel of de fabrikant te bellen voor informatie over de droogtijd.

Nadat het meubel is opgedroogd, zijn er verschillende dingen die moeten worden gedaan om het een nieuwe look te geven. Was het meubel met een vochtige doek. Creƫer een natuurlijke geplooide look. Voor een mooi effect wrijft u met het gereedschap over het meubel. Voordat u het glazuur aanbrengt, is het beter om het hele meubel te schilderen. U moet een laag blanke lak aanbrengen, deze gelijkmatig schuren, twee lagen aanbrengen, zorg ervoor dat u de verf ook zorgvuldig aanbrengt.

Het aanbrengen van de verf moet zorgvuldig gebeuren, anders wordt de verf niet gelijkmatig gehecht. Het is het beste om het aan de experts over te laten. Als u echt een beginner bent, huur dan professionele schilders in.

De deuren en laden afwerken, dit is het moeilijkste gedeelte, en ook al is er hout te zien op het oppervlak van de deuren en de lade, u kunt ze gemakkelijk glad schilderen door een beetje vernis aan te brengen of een blanke houtnerfboenwas. De deuren en de ladefronten moeten meestal opnieuw worden afgehangen. Als ze nog niet gelakt zijn, moet u zorgen voor inlegvellen.

Ik hoop dat dit artikel u een voldoende idee heeft gegeven. U kunt uw oude en lelijke meubels verven met een prachtig resultaat en ze eruit laten zien als gloednieuwe meubels. Brocante meubels

Laten we gaan winkelen!